Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Σούπερ Μάρκετ: Καμπάνια υπέρ των ελληνικών προϊόντων


ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, My Market, Βερόπουλος, Θανόπουλος, Γαλαξίας και Χαλκιαδάκης αποφάσισαν να στηρίξουν ενεργά τα ελληνικά προϊόντα και το κίνημα πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»

"Η" Online 2/6 14:55
Σχεδόν το σύνολο των μεγάλων σούπερ μάρκετ της χώρας ανταποκρίθηκε στην πρόταση του κινήματος πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» να στηρίξουν ενεργά τα ελληνικά προϊόντα.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, My Market, Βερόπουλος, Θανόπουλος, Γαλαξίας και Χαλκιαδάκης αποφάσισαν εντός του Ιουνίου

να εκτυπώσουν αφίσες του Κινήματος στις οποίες θα προβάλλεται το σύνθημα «ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά».
να τοποθετήσουν τις αφίσες στα καταστήματά τους σε ολόκληρη την Ελλάδα
να τυπώσουν το σύνθημα και στις πλαστικές τους σακούλες που δίνουν στους πελάτες τους για να τοποθετούν τα είδη που αγοράζουν.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κίνημα, οι καταναλωτές επιλέγοντας ελληνικά προϊόντα μετέχουν ενεργά στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας, τη στήριξη των Αγροτών και Παραγωγών μας, του Τουρισμού μέσα στη χώρα.
Aπο την Ημερισία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου